Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ortak Basın Bildirisi
Alt 10.02.2014, 15:02   #1
YGTayfa
Acemi Yiğido

YGTayfa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

56 Mesajına 127 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 540 YGTayfa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ortak Basın Bildirisi

burda manalı manalı yazılar yazıp durmayın adamın tepesini de attırmayın geçimimizi siz mi sağlıyorsunuz..?

sizin ne demeye çalıştığınızı söyleyim ben, biz yönetimden bedave bilett almıyoruz yönetimle hiçbir alakamız da yok geçen seneye kadar da kombinelerimizi alıyorduk bu yılda kendi imkanlarımızla girmeye çalışyoruz arada bedava giren öğrenci kardeşlerimiz yok mu tabi ki var burada yalana gerek yok ama şu manalı yorumlarınıza baktıkça tiksiniyorum inanın.biz burda kimseye yalakalık olsun diye değil gerçekler anlaşılsın diye konu açtık yönetimin hakkımızda ne düşündüğü çok umrumuzda da değil çünkü onlara bağımlılığımız yok bugüne kadar da olmadı olmaz da ama bu demek değildir onlara zıtız kesinlikle onları istemiyoruz bu değil biz başkanımızı da yönetimimizi de seviyor ve destekliyoruz öyle olmasa en zor zamanlarında yanlarında olmazdık üstelik hiç bir karşılık beklemeden, böyle bir derdimiz olsa küme düşmemeye oynadığımız yıllarda istifaya davet eder yada provakosyon yapardık, bu yönetimin ve başkanımızın yaptıklarını hiç bir sivaslı inkar edemez..şimdi aklınızca düşünüyorsunuz ki bunların bileti kesilecek yönetimle ters düşüp giremeyecekler biz herşeyi kendi imkanlarımızla yapıyoruz zaten kimseye muhtaç değiliz merak etmeyin, burda bize laf edenler biraz delikanlı ise gelsin yüzümüze söylesin bu bir tehdit değil ama sanal alem delikanlılığı yapmanında alemi yok bir hata yapılmış ve bu olayda o stadda olan herkesin parmağı var kimse kendini aklamaya çalışmasın boşyere, ha olayı başlatanların kabahati çok büyük o ayrı ve olayı başlatıp stadı galeyana getirenleri de ayrca kınıyoruz zaten ama aynı şeyleri dönderip dönderip söylemenin alemi yok herkez yazdığı yorumlara dikkat etsin..
Alt 10.02.2014, 15:10   #2
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart gruplar dağılsın...

çözüm çok basit, dağılsın gruplar. zaten adam gibi bir organizasyon yapamıyorsunuz, bari pislik çıkartmayın. deplasmana gelen (gerçek, ahlaklı taraftarlara tşk.) müptezelleride biliyoruz, insanları rezil etmeyin desteğe gerek yok...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı kakikli'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.02.2014, 15:34   #3
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Kültürlü insanlar ağzından çıkacak sözlerin sonucunu hesaplayarak söylerler, ama ne yazık ki Benim güzel Sivas'ım ne hale gelmiş bu çağdışı kabul edilemez davranışlar yaşamın her alanına ve hatta siyaset anlayışına kadar etki altına almış Sivas'ımı (burada efendiliğini koruyan geleceği öngörebilen sivas'lı kardeşlerimi tenzih ediyorum)

Önerim ;
Kulüp yönetimince bir bildiri veya broşür hazırlanarak veya büyük bir pankarta herkesin trübünlerde göreceği bir şekilde asılarak hangi tezahüratlar yapılacaksa yazılmalı ve tüm taraftarlar gözlerinin önünde olan bu sloganlara uygun davranmalıdır. Yazılanların aksine hiçbir tezahürat yapılmamalıdır.

Tam aksine olumsuz tezahürat yapanlar tesbit edilerek bir daha stada alınmamalıdır.
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.02.2014, 21:35   #4
hoLiGan Enes
Tecrübeli Yiğido

hoLiGan Enes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

312 Mesajına 897 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 hoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOKhoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOKhoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOK

Dogubey kahraman olmaya calisma bizim gecmisimiz belli bu takim icin yaptiklarimiz ortada ole sozde buyuk grup deyip durma mesale sovlari besteleri deplasmanlari sen yaptin heralde emegimiz bu grup bizim sozde buyuk falan imali cumleler kurma daha iyisini yap gelelim grubuna bizim sahis davamiz yok davamiz belli 1000 kisiyi susturmak ole kolay bir is degil .
Alt 10.02.2014, 22:06   #5
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1081 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
hoLiGan Enes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dogubey kahraman olmaya calisma bizim gecmisimiz belli bu takim icin yaptiklarimiz ortada ole sozde buyuk grup deyip durma mesale sovlari besteleri deplasmanlari sen yaptin heralde emegimiz bu grup bizim sozde buyuk falan imali cumleler kurma daha iyisini yap gelelim grubuna bizim sahis davamiz yok davamiz belli 1000 kisiyi susturmak ole kolay bir is degil .

ne kahramanlığı arkadaşım bugünkü tabloyu sadece ben söylesem derim ki haklısın ama bu sitede ve dışarıda onlarca kişi bu ayıbı söylüyor ve görüyorken ne diye bunu kapatmaya çalışıyorsunuz? çoğu maçta bilinçsiz edilen küfürler ne peki? ayrıca ben burda Yiğido Gençlik diyerek hedef göstermedim tam aksine bu yanlış ve bilinçsiz tezahüratın maratonda başladığını söyledim aç iyi oku...yiğido gençliğin de buna dahil olduğunu stattaki diğer maçı izleyen arkadaşlar söyledi...

şimdi gelelim konuya : siz neden öz eleştiri yapmaya gelince yapmıyorsunuz da hemen o kadar beste yaptık meşale yaktık diyerek yaptığınız 3-5 olumlu hareketin arkasına saklanıyrosunuz? küfür ve bilinçsiz tezahürat ne zaman bitecek? neden buna cevap yok? ve bugüne kadar Sivasspor için bir araya gelmeyen 2 taraftar grubu kendilerine eleştiri gelince bir anda nasıl böyle güzelce birleşebiliyor?...önce sorulan soruları cevaplayın, öz eleştiri yapın..bunca kişi bu kadar şeyi durup dururken uydurmadı değil mi?
Alt 10.02.2014, 22:37   #6
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
beste meşale şov Yaptında noldu? senelerce yapmış olduğun emeği tek maçta çöpe attın. beste yapmakla deplasmana gitmekle grup olunmaz. beste yapmakla taraftar grubu olunsa bizim mahalle takımı kral olurdu. haa 1000 kişiye hüküm edicek kapasiten yoksa ozaman hiç konuşmıcaksın.

Bence siz bu işi bırakın takımı yeterince rezil ettiniz pazar günü. emeklerinize teşekkür ederiz.
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.02.2014, 22:42   #7
hoLiGan Enes
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 700 hoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOKhoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOKhoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
armutaklı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
beste meşale şov Yaptında noldu? senelerce yapmış olduğun emeği tek maçta çöpe attın. beste yapmakla deplasmana gitmekle grup olunmaz. beste yapmakla taraftar grubu olunsa bizim mahalle takımı kral olurdu. haa 1000 kişiye hüküm edicek kapasiten yoksa ozaman hiç konuşmıcaksın.

Bence siz bu işi bırakın takımı yeterince rezil ettiniz pazar günü. emeklerinize teşekkür ederiz.
Ben onu yapilan haksizliga karsi dedim kapasiteyi senin gibi cok bilmislerden ogrenecek degilim birakacagimizi saniyorsan senin gibilere pirim vermeyiz yapmadik diyorsak yapmadik sana ve senin gibilere inat daha guclenerek geliyoruz rahat ol
Alt 10.02.2014, 22:47   #8
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Ben onu yapilan haksizliga karsi dedim kapasiteyi senin gibi cok bilmislerden ogrenecek degilim birakacagimizi saniyorsan senin gibilere pirim vermeyiz yapmadik diyorsak yapmadik sana ve senin gibilere inat daha guclenerek geliyoruz rahat ol
Güçlen kardeşim. Güçlen sivas için yapıyorsun sonuçta benim için değil helal olsun der desteklerim. ama sizin yaptığınızı her taraftar yapıyor bunları özellikle DOĞUBEY e vurgulayarak sözylemen doğru değil. bundan sonra yapıcagınız tezahüratlara daha dikkat etmenızı ve kendını bilmezlere söz geçirmenız gerek madem bu işin içindeysenız. yoksa mecnun başkan daha çok mahcup olur..
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Divriği58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.02.2014, 22:53   #9
hoLiGan Enes
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
armutaklı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güçlen kardeşim. Güçlen sivas için yapıyorsun sonuçta benim için değil helal olsun der desteklerim. ama sizin yaptığınızı her taraftar yapıyor bunları özellikle DOĞUBEY e vurgulayarak sözylemen doğru değil. bundan sonra yapıcagınız tezahüratlara daha dikkat etmenızı ve kendını bilmezlere söz geçirmenız gerek madem bu işin içindeysenız. yoksa mecnun başkan daha çok mahcup olur..
Dogubey direk bizi almis bizde onu bu da sorun yok olur ederiz klavyeden ziyade herkesi 90 dk destege bekliyoruz malum burda mac kazandiramiyoruz takimimiza .
Alt 10.02.2014, 23:01   #10
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1081 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Dogubey direk bizi almis bizde onu bu da sorun yok olur ederiz klavyeden ziyade herkesi 90 dk destege bekliyoruz malum burda mac kazandiramiyoruz takimimiza .

güzel kardeşim doğu-beyin direkt yiğido gençliği hedef aldığı yok, ortaya attığı yok..aç benim bu konudaki ilk yorumumu iyi oku, ben maratondaydım ve bu tezahürat ilk ordan başladı dedim...sonra diğer arkadaşlar da yiğido gençliğin de buna dahil olduğunu söylediler...bu ortak açıklama değil mi yani sadece yiğido gençlik ve 67 taraftarlar birlikte değil mi? ee ben o zaman ikisini de eleştirdim yiğido gençliği hedef falan göstermedim...şimdi sen beni hedef gösterip konuyu saptıracağına biraz düşün ya gerçekten bizim de şu hatalarımız oldu galiba diye öz eleştiri yap...ayrıca merak etme doğu_bey 11 yaşından beri 4 eylülde Sivassporun peşine düşen bir kişidir, takımın tek sahibi kendinizmiş gibi pozları da bırakın...bundan sonra da ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim çünkü senin amacın eleştirildiğiniz ve hatalı olduğunuz bu durumu başka yönlere çekerek kapatmaya çalışmak...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
basın, bildirisi, ortak