Cevap: Maçı Değerlendirelim
ilk yarıda erciyes daha derli toplu oynadı,edinyonun şutu direkten döndü,sivassporun cılız 1 2 şutundan başka pozisyonu yoktu,erciyes takımı bana göre gerek teknik,gerek fizik olarak üstün olan taraftı,hakem oyuna çok müdehale etti,aydının düşürülmesi penaltı ,bize verilen penaltı kadar ucuz penaltı varmı bilmiyorum,maçın son anlarında aykutun pozisyonuda penaltıydı,burhanın pozisyonunda ofsayt yoktu,rakibin faullerine kartlarını esirgedi velhasıl erciyesi kurtarmak için elinden geleni yaptı,2.yarı sivasspor daha iyi başladı ,yediğimiz golden sonra takım yenilgiyi kabullenmedi ,vargücüyle yüklendik,sağda burhana yardım eden olmadı ,utaka ve cihanla takım 9 kişi oynadı,aydın golü atsada çok bencil ,da costayı,cicinyoyu,mehdiyi çok aradı takım,son anlarda aykut o pozisyonu gol yapsa müthiş olurdu,neticede galip geleceğimiz maçı berabere bitirdik,sevindirici olan,takım öyle çok pozisyon vermedi,ilkdakikalarda gol yemedi,özellikle 2 yarıda sivasspordan ensantaneler izledik,ilerki haftalarda birazdaha toparlanacağımıza inanıyorum,utakanın enaz 2 haftaya ihtiyacı var ,beraberlik kötü sonuç değil
|