bugün antep sivas maçını izledim stadda 100 taraftar anca vardı 2 si sivasspor taraftarı ...
sergenin hakeme itirazı televizyondan duyuluyordu hocam 1 faul yaptı hemen sarı verdin

diyordu ...
kaleci ertuğrulun ümit ümit diye bağırışını duydum .
ve az öncede geçen haftaki bursa konya maçının özetini izledim konyanın yeni stadı ciddi anlamda taraftarı vardı takımları 2-0 geriye düşmüş ama onlar her top takımlarına gelince müthiş bir ambiyans oluşturuyor. maçı bursa son dakika golüyle kazandı ama taraftarın baskısı ile konya 2-0dan gelip maça ortak oldu şansızlıkla maçı kaybetti .
bu maçla ne alakası var diyebilirsiniz ama sivassporun kendi evinde oynadığı maçlarda 3 bin taraftara oynamış olması sivassporun itici gücü olan taraftarının eksikliği ortada konyaya bakıyosun adamlar 61 bin pasolig satmış
takımları çok olağanüstü bir takım değil takımları daha önce ne bir şampiyonluğa oynamış ne şampiyonlar ligi görmüş ama taraftar takıma sahip çıkıyor ligin en çok taraftara oynayan takımı desem herhalde yanlış olmayacak .
açın bu maçın özetini izleyin taraftarın bir takım için ne anlam ifade ettiğini görün derim .
sevgili yiğidolar bu takımın ciddi anlamda taraftara ihtiyacı var bu takım bu kör topal haliyle evinde anadolu takımlarına maç kaybetmemeli bunuda yapacak olan sivasspor taraftrarıdır hakemlerden bu sezon çok şikayetçiyiz ama hakemleri baskı altına alacak olanda taraftar bu takımı ligde tutacak olan taraftar hazır kombine fiyatlarıda düşmüşken sivasta olup pasolig almamakta ayrı sorun