Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bursaspor 0-1 Sivasspor
Alt 01.03.2013, 22:58   #91
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bursaspor 0-1 Sivasspor

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Seni tanırlar yada tanımazlar, buraya gelip Rıza hocaya Rıza diye hitap edip superlig hocası değildir şeklinde hakaretane eleştiri yapamazsin, bu haddini aşmak olur, niyetini aşmak olur, niyetini aşan bu sözlerinden dolayı özür dilemem gerekirken hala inat ediyorsun
Tamam kardeşim sen haklısın....
Alt 01.03.2013, 23:00   #92
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ben bu maçta Piech hakkında şöyle oynadı,böyle oynadı yorunumunu kesinlikle yapamam..Çünkü oynayan oyuncuların 5-6 tanesi uzun zamandır oynamayan ya da sakatlıktan yeni çıkmış oyuncular..Piech eğer sürekli oynayan oyuncularla ilk 11 de oynayıp da kötü futbol oynarsa işte o zaman yorumda bulunabilirim..Sercan ın sakatlıktan çıkıp kısa bir süre içinde bu kadar hazır olması açıkca beni hem şaşırttı hem de sevindirdi...Bu maçta Sercan ve Piech ileri ikilide oynadılar ama aralarında fazla bir uyum göremedim...Sercan ligimizin en egoist oyuncularından biri ..Bu maçta kendi mevkisinde oynayan Piech e fazla pas vermemesi de bu yüzden diye düşünüyorum...Piech ilk yarı bence daha iyi oynadı;çok koştu,mücadele etti;arkadaşlarına asistler yapmaya çalıştı..Rakip defansı da oldukça zorladı diyebilirim..Piech takıma alıştıkça,arkadaşlarını tanıdıkça eğer Rıza Hoca ona daha fazla şans verirse bu takıma daha fazla katkı yapacak diye düşünüyorum...Bu maçta bence Rıza Hoca Kaan ve Ferhat ı 90 dak. oynatmalıydı..Hikmet Karaman ligi düşünüp ilk 11 de oynayan 8-9 oyuncuyu hiç oynatmadı biz ise ligde oynayan 6-7 oyuncuyu bu maçta da oynattık...Hangi hocanın doğru yaptığı lig maçından sonra daha iyi ortaya çıkacak...Asıl yorumlarımızı da Bursa ile yapılacak lig maçından sonra yapabiliriz diye düşünüyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.03.2013, 23:22   #93
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 580 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

migroArmis, uluslarası diplomaside "persona man grada" denilen bir kavram vardır. Türkçesi istenmeyen kişi anlamına gelir, bu kavram eğer bir ülkenin içişlerine bir yabancı diplomat karisirsa kullanılır ve haddi olmadigi halde büyükelçilik görevi yuruttugu bir ulkede o ülkenin iç işlerine karisirsa o kişi "persona man grada" ilan edilir ve sınır dışı edilir. çünkü ordaki görevli büyükelçinin niyeti dostane ilişkileri arttırmak ve diğer diplomatik görevleri icra etmektir.
Senin bu sitede niyetin dostane ise "persona nan grada" ilan edilmemeye özen göstermelisin, çünkü niyetini aşmaman gerekiyor, elçilik görevini daha dostane yerine getirebilirsin ve teknik direktorumuze karşı da üslubunu bozmamalisin
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2013, 23:27   #94
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 786 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
migroArmis, uluslarası diplomaside "persona man grada" denilen bir kavram vardır. Türkçesi istenmeyen kişi anlamına gelir, bu kavram eğer bir ülkenin içişlerine bir yabancı diplomat karisirsa kullanılır ve haddi olmadigi halde büyükelçilik görevi yuruttugu bir ulkede o ülkenin iç işlerine karisirsa o kişi "persona man grada" ilan edilir ve sınır dışı edilir. çünkü ordaki görevli büyükelçinin niyeti dostane ilişkileri arttırmak ve diğer diplomatik görevleri icra etmektir.
Senin bu sitede niyetin dostane ise "persona nan grada" ilan edilmemeye özen göstermelisin, çünkü niyetini aşmaman gerekiyor, elçilik görevini daha dostane yerine getirebilirsin ve teknik direktorumuze karşı da üslubunu bozmamalisin
Neden beni site yönetimine şikayet edip bu kişi istenmeyen adamdır deyip buradan göndermiyorsunuz..Adminler burada benim yaptığım saygısızlık tesbit edilir gereken yapılır...Buyrun hiç bir çekincem yok...
Alt 01.03.2013, 23:30   #95
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
Ne demişim kardeşim ben teknik direktöre küfürmü etmişim nasıl bir saygısızlık yapmışım...Siz bana 1 saattir tanımadığınız halde senli benli konuşuyorsunuz emrivaki emir kokan uslupla konuşuyorsunuz ve sürekli sürtüşme peşindesiniz..En son tamam kardeşim haklısınız dedim...Hala ne için uğraşıyorsunuz...Benim Hocaya yaptığım saygısızlıksa sizin bana davranışlarınızda uygun değil...Kaldıki böyle bir beklentimde yok ...Uzatmanında bir anlamı yok buyrun Admin orada beni şikayet ediniz konuyuda kapatınız ...Sizinle bu polimiğe devam etmeyeceğim..
Alt 01.03.2013, 23:39   #96
SIVAS58FOREVER
Yiğido

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne demişim kardeşim ben teknik direktöre küfürmü etmişim nasıl bir saygısızlık yapmışım...Siz bana 1 saattir tanımadığınız halde senli benli konuşuyorsunuz emrivaki emir kokan uslupla konuşuyorsunuz ve sürekli sürtüşme peşindesiniz..En son tamam kardeşim haklısınız dedim...Hala ne için uğraşıyorsunuz...Benim Hocaya yaptığım saygısızlıksa sizin bana davranışlarınızda uygun değil...Kaldıki böyle bir beklentimde yok ...Uzatmanında bir anlamı yok buyrun Admin orada beni şikayet ediniz konuyuda kapatınız ...Sizinle bu polimiğe devam etmeyeceğim..
Ne oldu? İşler istediğin gibi gitmedi mi? Ağzının payı verilince zoruna mi gitti? Biz Sivas'liyiz, Bursa'li değiliz şikayete koşalım, biz gerekeni kendimiz yapıp hakkımızı savunabiliriz, bundan önce ne kadar dostane yazılarının olup olmadigi beni ilgilendirmez, sen benin teknik direktorumuze saygısızlık yapamazsın, yaparsan benden cevabını her zaman alırsın, bundan sonra yazılarını daha dikkatli yaz ve kimseye özellikle de bizim takımımıza ve teknik direktorumuze saygısızlık yapma, ayrıca benim seni eleştirme hakkım doğdu ve bu hakkımı sonuna kadar kullanacağım, buna itiraz etme hakkın yok
Alt 01.03.2013, 23:40   #97
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1461 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Sivasspor.com sadece bizlerin platformu değil, tüm dostane ilişki kurmak isteyen yeşil sahadaki rakip taraftarıda kucaklamak içindir. Bursadan Ardahana Ankaraya, Eskişehirden Tokata Yozgata kadar birçok rakip taraftar bu platformda güzel düşünceleri ile bizlere hem ışık tutmuş, hemde kardeşliğimizin pekişmesine sebep olmuşlardır. Küfür ve kişilik haklarına saygısızlık yapmayan, düşüncelerini aksi bile olsa söyleyebilen bu platformumuzun her rakip taraftara açık olduğunu bildiririz...

Yöneticinin notu

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.03.2013, 23:47   #98
SIVAS58FOREVER
Yiğido

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor.com sadece bizlerin platformu değil, tüm dostane ilişki kurmak isteyen yeşil sahadaki rakip taraftarıda kucaklamak içindir. Bursadan Ardahana Ankaraya, Eskişehirden Tokata Yozgata kadar birçok rakip taraftar bu platformda güzel düşünceleri ile bizlere hem ışık tutmuş, hemde kardeşliğimizin pekişmesine sebep olmuşlardır. Küfür ve kişilik haklarına saygısızlık yapmayan, düşüncelerini aksi bile olsa söyleyebilen bu platformumuzun her rakip taraftara açık olduğunu bildiririz...

Yöneticinin notu
Buna kimsenin itirazı yok ama kuzu postuyla aramıza giren kurtlara itirazımız var, kimse saygı sınırlarını aşmamalidir
Alt 01.03.2013, 23:56   #99
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1461 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Buna kimsenin itirazı yok ama kuzu postuyla aramıza giren kurtlara itirazımız var, kimse saygı sınırlarını aşmamalidir
Müsterih ol kardeşim, biz Sivasspor.CoM yönetimi olarak kimin hangi postla gezdiğinin farkındayız...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.03.2013, 00:09   #100
SIVAS58FOREVER
Yiğido

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Müsterih ol kardeşim, biz Sivasspor.CoM yönetimi olarak kimin hangi postla gezdiğinin farkındayız...
Teşekkür ederim
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bursaspor, sivasspor