Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 17.10.2007, 10:07   #101
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1231 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

artık birleşme zamanı birlik zamanı
hedefler çok farklı birlik beraberlikle inşallah hedeflerimize ulaşacağız...
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2007, 11:31   #102
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 986 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar ben'de koyu bir galatasaray taraftarı idim hatta ve hatta sivasspor lige çıktığı zaman ben hala galatasaraylıyım diyordum ve ne zamana kadar galatasaray sivasspor maçına gittiğimde ve oradaki sivaslıların sivas sevdasını gördüğümde o inanmışlıklarını gördüğümde inan ben kendimden utandım bence istanbulda ankara izmirde antalyada berlinde amsterdamda yaşayan sivaslıları 2. 3. takımlarını tutsunlar eğer bizler gerçek sivasspoırluyuz dersek o inanmışlığımı gerçekten gösterebilirsek eğer onlarda bu sevdada bu davada ciddi olduklarımızı anlarlarsa onlarında 1. takımı sivasspor olacaktır bence bu tartışmalara bir son vermek lazım yoksa çok ağır incitici sözler kullanılmaya başlanmış aklın ve mantığın yolu birdir.. ve bizler kendi davamızda samimi olalım ve kimseyi rencide etmeyelim herkez kendi üzerine düşeni yaparsa ben inanıyorum butun sivaslılar bu davada var olacaklardır sivas'ın sivassporun şerefsi ve namusu butun sivaslılarındır her bir sivaslı akrabadır her bir sivaslı gardaştır gardaş gardaşa hakaret etmesin bu çok ama çok üzücü birlik olmak için çalışalım karşımızdakini kazanmaya çalışalım onları kaybetleye değil kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun sevgi ve saygılarınla
Evet arkadaşım doğru yerde ve doğru düşüncedesin. Yiğido herşeyden önce kendisine güvenir, karakterlidir, delikanlıdır, doğruluğu elden bırakmaz. Bütün bunlar için de inanç lazım, önce inanmak gerek.

Ayaklarımızı yere sağlam basacağız ve inanacağız, elbet birgün şampiyon olacağız!

Unutmayın YİĞİDO İNANIR!
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2007, 11:56   #103
gaziköyü58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gaziköyü58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herşey cok güzel diyorsunuzda arkadaslar dün bülent hocanın acıklamalarını okudum maddi yetersizlikden dolayı biz şampiyonluğa oynayamayız diyor iyide trabzon sampiyon olurken kac parası vardı ben söyleyeyim hiç inanalım yeterki neden olmasın bizim takımın diğer büyüklerden eksiği yok gercek yiğido olalım yeter
gaziköyü58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2007, 11:59   #104
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick

SIVASSPORU COK SEVIYORUM.ama YALANI ASLA SEVMEM GOZUMU GALATASARAYLI OLARAK ACTIM:AMA SIMDI ILK ÖNCE SIVASIMI DESTEKLIYORUM:SONRADA GALATASARAYI:YALAN SÖYLEYEMEM GALATASAYI BIRAKIRIM DIYE;AMA SONUNA KADAR SIVASIMIDA DESTEKLERIM:
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 17.10.2007, 13:01   #105
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1074 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Sivassporumuzu desteklemek yerine bir birimizle kısır cekişmelerin içine girmiş kırıcı kelimeler kullanarak insanları futboldan sivasspordan soğutuyoruz bence önce birlik ve beraberlik nasıl sağlanır onu tartışmalıyız herkes önce karşısındakine tahamül etmeli vay sen sivassporu az seviyorsun ben senden fazla seviyorum sen istanbul takımlarını tutuyorsun sen sivassporlu değilsin gibi cekişmeleri bırakıp sivasspor taraftarlarını türbünlere nasıl getirmeliyiz sloganlarımız neler olmalı bu sloganlariçin bir yarışma düzenleyelim tribün adabını bilen bilmeyen herkese defalarca anlatmalıyız küfürü bizim stadyumda barındırmayalım tezahüratlarımızı birlik beraberlik içinde hareket edelim diye projeler üretmeliyiz kimse kimsenin neyi ne kadar sevdiğini bilemez başkasının adına karar vermeyelim bir araya gelip sivasspora nasıl faydalı oluruz ne yaparsak takımımıza yarar sağlarız maddi ve manevi olarak nasıl yardımda bulunuruz sivaslı olup istanbulda yaşayan sivaslı kardeşlerimize karşı ön yargılı davranmanın ne sivasta yaşayanlara nede istanbulda yaşayanlara bir faydası var bakın eleştire eleştire istanbulda sivassporun seyirci sayısı ne kadar düştü unutmayalımki istanbulda yaşayan kardeşlerimiz sivassporun tarihinde en büyük seyirci rekorlarını kırdılar bizler bu rekorların sayısını artırıp tekrar nasıl kırarız diye araştırmalar yapacağımız yerde herkes aklına geleni yazıp ciziyor lafımız nereye gidiyor birisine zararı dokunurmu demeden ve en önemli noktalardan biriside es kaza istanbul daki kardeşlerimizden birisi bir tavsiye mesajı yazsa hemen muhallefet ediliyor şayet yanış bir konu acmışsa elbeteki eleştirilsin ama sacma sapan olmasın burda amac sivassporu daha iyi yerlere getirmek SİVASSPOR KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİLDİR ben sivaslıyım diyen herkesin takımıdır eleştiriler amacını aşmamalıdır sınırlı olmalıdır
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 17.10.2007, 13:28   #106
puar
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1231 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivassporumuzu desteklemek yerine bir birimizle kısır cekişmelerin içine girmiş kırıcı kelimeler kullanarak insanları futboldan sivasspordan soğutuyoruz bence önce birlik ve beraberlik nasıl sağlanır onu tartışmalıyız herkes önce karşısındakine tahamül etmeli vay sen sivassporu az seviyorsun ben senden fazla seviyorum sen istanbul takımlarını tutuyorsun sen sivassporlu değilsin gibi cekişmeleri bırakıp sivasspor taraftarlarını türbünlere nasıl getirmeliyiz sloganlarımız neler olmalı bu sloganlariçin bir yarışma düzenleyelim tribün adabını bilen bilmeyen herkese defalarca anlatmalıyız küfürü bizim stadyumda barındırmayalım tezahüratlarımızı birlik beraberlik içinde hareket edelim diye projeler üretmeliyiz kimse kimsenin neyi ne kadar sevdiğini bilemez başkasının adına karar vermeyelim bir araya gelip sivasspora nasıl faydalı oluruz ne yaparsak takımımıza yarar sağlarız maddi ve manevi olarak nasıl yardımda bulunuruz sivaslı olup istanbulda yaşayan sivaslı kardeşlerimize karşı ön yargılı davranmanın ne sivasta yaşayanlara nede istanbulda yaşayanlara bir faydası var bakın eleştire eleştire istanbulda sivassporun seyirci sayısı ne kadar düştü unutmayalımki istanbulda yaşayan kardeşlerimiz sivassporun tarihinde en büyük seyirci rekorlarını kırdılar bizler bu rekorların sayısını artırıp tekrar nasıl kırarız diye araştırmalar yapacağımız yerde herkes aklına geleni yazıp ciziyor lafımız nereye gidiyor birisine zararı dokunurmu demeden ve en önemli noktalardan biriside es kaza istanbul daki kardeşlerimizden birisi bir tavsiye mesajı yazsa hemen muhallefet ediliyor şayet yanış bir konu acmışsa elbeteki eleştirilsin ama sacma sapan olmasın burda amac sivassporu daha iyi yerlere getirmek SİVASSPOR KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİLDİR ben sivaslıyım diyen herkesin takımıdır eleştiriler amacını aşmamalıdır sınırlı olmalıdır
tecrube konuşuyor başka soze gerek yok.
Alt 17.10.2007, 13:35   #107
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bence, bu konunun başlığı"Neden bölündük" değilde "Neden birleşemiyoruz" Olmalıydı Hakan'cığım.Çünkü; Sivasspor'umuz Süperlige yeni çıkmış sayılır henüz üçüncü sezonumuzu yaşıyoruz.Farklı takımları neden tutuyorlara gelince,bunuda normal karşılamak gerek, bu kadar acımasız olup hainlikle felan suçlamaya kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum.Bugün Türkiye'nin hangi iline giderseniz gidin üç kullübün taraftarıyla karşılaşırsınız hatta Trabzonspor'uda katabiliriz.Kimileri ben eskiden şu takımdım ama,onu içimden söküp attım birdaha asla dönmem gibi yazmışlar.Bu bana pek samimi gelmedi açıkcası,buna alınmasınlar bu arkadaşlarım.Yine kalplerinin bir köşesinde mutlaka yerleri duruyordur,sözde diyebilirler.Bende uzun yıllar yaşadığım şehirdeki süperlig takımını tutardım ve maçlarınada giderdim,fakat Sivasspor'da 3.ligten bu yana maçlarını takip eder puan durumlarnı not alırdım.Hep süperlige ne zaman çıkar keşke çıkabilse hayalleri kurardım.İstanbul'da ne zaman maçı olsa gitmeye çalışırdım.İşin esas tarafı, Sivasspor'umuz Süperlige çıkınca "Bir koltuğa iki karpuz sığarmı" mantığı gündeme geldi.Açıkcası Süperligte tuttuğum İst.Takımıyla Sivasspor'umuzun ilk maçını o anki yaşadığım duyguyu anlatmak mümkün değil,yaşayan bilir derlerya.Öyle birşeyki ikiside yense sevineceksin ikiside yenilse üzüleceksin garip bir duygu.Birleşme konusuna gelince,ben bunu zamana bağlıyorum.Şu dikkatimi çekti bunu hep gözlemledim geçen yıllardan beri,Sivasspor'umuz yenildiği hafta sitedeki yoğunluk azalıyordu, yendiği hafta yoğunluk oldukça fazlaydı.Bu şunu gösteriyo bence,ileriki yıllarda göstereceği başarı hatta şampiyonluklar aldığı zaman,zorlasanızda ist.takımlarını tutanları durmazlar Sivasspor'u seçerler zaten. Endişe eden arkadaşlarada hak veriyorum bunları başarabilmemiz için, birlik beraberlik aynı saflarda yer almak gerekiyor,mühim olan kimseyi kırmadan incitmeden o safa çekebilmek yalnış safta duranları.
Herkese sevgi ve saygılar
Alt 17.10.2007, 13:59   #108
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ÖNCELİKLE SİVASLI OLUP SİVASSPOR'U TUTMAYANLARA DİYECEK BİŞİ BULAMIYORUM...
BENİM BİLDİĞİM SAMSUNLU OLUP SİVASSPOR HASTASI OLAN ARKADAŞLARIM VAR, ÇOCUK 17 YAŞINDA SİVASSPOR AŞIĞI..
AMA SEN GEL GÖRKİ BİZİMKİLER SİVASLI AMA SİVASSPOR'U TUTMUYOR...
YAZIK, SİVASSPOR DIŞINDA HABERLERDE,GAZETELERDE SİVAS HABERİ DUYMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL.
AMA BUNUN DEĞERİNİ BİLMİYORUZ...
SİVASSPOR SEVDALISI OLMAK AYRICALIKTIR...
AMA HİİİÇ UMURUMDA DEĞİL, BİZ HER ZAMAN HER YERDE HER ŞARTTA SİVASLIYIZ, SİVASSPORLUYUZ...
İNADINA ***SİVASSPOR***
Alt 17.10.2007, 14:39   #109
cilgin_sivaslim
Acemi Yiğido

cilgin_sivaslim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 cilgin_sivaslim Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ADIMIZ YIGIDO MEMLEKETIMIZ SIVAS GARDAS KIMIN GÜCÜ YETER YIGIDOYA KAFA TUTMAYA avusturyali yigido
cilgin_sivaslim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2007, 07:51   #110
puar
Usta Yiğido

10 tane grup var sivastakilerin birleşme zamanı bu takım hepimizin güç birliği oluşturup hep birlikte lig sonu çoşkuyu yaşayalım.