--->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Bence, bu konunun başlığı"Neden bölündük" değilde "Neden birleşemiyoruz" Olmalıydı Hakan'cığım.Çünkü; Sivasspor'umuz Süperlige yeni çıkmış sayılır henüz üçüncü sezonumuzu yaşıyoruz.Farklı takımları neden tutuyorlara gelince,bunuda normal karşılamak gerek, bu kadar acımasız olup hainlikle felan suçlamaya kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum.Bugün Türkiye'nin hangi iline giderseniz gidin üç kullübün taraftarıyla karşılaşırsınız hatta Trabzonspor'uda katabiliriz.Kimileri ben eskiden şu takımdım ama,onu içimden söküp attım birdaha asla dönmem gibi yazmışlar.Bu bana pek samimi gelmedi açıkcası,buna alınmasınlar bu arkadaşlarım.Yine kalplerinin bir köşesinde mutlaka yerleri duruyordur,sözde diyebilirler.Bende uzun yıllar yaşadığım şehirdeki süperlig takımını tutardım ve maçlarınada giderdim,fakat Sivasspor'da 3.ligten bu yana maçlarını takip eder puan durumlarnı not alırdım.Hep süperlige ne zaman çıkar keşke çıkabilse hayalleri kurardım.İstanbul'da ne zaman maçı olsa gitmeye çalışırdım.İşin esas tarafı, Sivasspor'umuz Süperlige çıkınca "Bir koltuğa iki karpuz sığarmı" mantığı gündeme geldi.Açıkcası Süperligte tuttuğum İst.Takımıyla Sivasspor'umuzun ilk maçını o anki yaşadığım duyguyu anlatmak mümkün değil,yaşayan bilir derlerya.Öyle birşeyki ikiside yense sevineceksin ikiside yenilse üzüleceksin garip bir duygu.Birleşme konusuna gelince,ben bunu zamana bağlıyorum.Şu dikkatimi çekti bunu hep gözlemledim geçen yıllardan beri,Sivasspor'umuz yenildiği hafta sitedeki yoğunluk azalıyordu, yendiği hafta yoğunluk oldukça fazlaydı.Bu şunu gösteriyo bence,ileriki yıllarda göstereceği başarı hatta şampiyonluklar aldığı zaman,zorlasanızda ist.takımlarını tutanları durmazlar Sivasspor'u seçerler zaten. Endişe eden arkadaşlarada hak veriyorum bunları başarabilmemiz için, birlik beraberlik aynı saflarda yer almak gerekiyor,mühim olan kimseyi kırmadan incitmeden o safa çekebilmek yalnış safta duranları.
Herkese sevgi ve saygılar