Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı
orada yazan yaşınız doğru ise sivas fenerbahçe dostlugunu aslında daha iyi bilmeniz gerekiyor. uzun yıllar önce fenerbahçe bu şehre çok defa dostluk maçına gelmiş ve o yıllar da sivassporun yeni kuruldugu yıllardan sonraki zamanlar.. bu gelişler şehre fenerbahçe sempatisini de bırakmış.. ailemin %99 u fenerli. Sivassporluluk kimliği yeni yeni oluşuyor. 1900 lü yıllarda kurulmuş fb gs bjk takımlarına şehirde sempati olması doğaldır. arada 60 senelik bir kültür farkı var. trabzon bu sıkıntıyı erken yıllarda kazandıgı şampiyonluklarla aşmış ancak bizim böyle bir durumumuz olmadıgı için istanbul takımlarına sempati doğaldır. önemli olan bundan sonraki nesillerin yavaş yavaş sivasspor kimliği edinmeleridir ki bu da sportif başarıyla direk ilgili..
|
ORADA YAZAN YAŞIM DOĞRU YAKINDA RESİMDE KOYACAM GÖRÜRSÜN ,BEN 1975 YILINDA SİVASSPOR 2.3.LİGDEYKEN BİLE SİVASSPORLUYDUM,HANGİ TAKIMI TUTUYORSUN DEDİLERMİ SİVASSPOR DİYORDUM MİLLET GIR GIR GEÇİYORDU,ANLIYACANIZ 1975 YILINDAN BERİ FUTBOLU TAKİP EDERİM TARİHTE FBDE SEMBOL OLMUŞ LEFTER SİVAS ANTRENÖRÜ OLMUŞ,HİLMİ KİREMİTÇİ HOCA OLMUŞ,TİMUÇİN ÇUĞ HOCA OLMUŞ,İSMAİL KARTAL HOCA OLMUŞ ŞAMPİYON ETMİŞ,3.LİĞDEYKEN FB SİVASLA DOSTLUK MAÇI YAPMIŞTIR,ENSON DAUM KOVDU DİYE CANI GÜRHANI VERMİŞ ,SERVETİ VERMİŞTİR,EĞER DOSTLUKTAN ANLADIĞIN BUYSA BİŞEYDEMEM,FB CAMİASI İSTANBULDAKİ TÜM MAÇLARDA 1000 1500 TARAFTARA ANA AVRAT KÜFRETMİŞ HALADA EDEN BİR CAMİADIR,HERKESİ KÜÇÜK GÖREN SIKIŞTIMMI HAKEM ODASI BASAN HAKEMİ ETKİLEYEN GÜNAHLARIN TAKIMIDIR,AİLENİN FB Lİ OLMASI BENİ İLGİLENDİRMİYOR, KİMSEYEDE FBLİŞİN DİYE HAKARET ETMEDİM.BUGÜN KÜ FB YALAKASI YAZARLARI OKUYUNCA DAHADA NEFRETİM ÇOĞALDI UMARIM BU HAFTA TÜM FBLİLER ÜZÜLÜR ŞAMPİYON OLAMAZ BU TS Yİ SEVDİĞİM ANLAMINA GELMESİN TEK AŞKIM SİVASTIR SİVASSPORDUR,BU 2 DEĞERİME YANLIŞ YAPAN HERKES ,HERKURUM ,DERNEK, PARTİ ,TAKIMLAR VE YALAKARI DOĞAL DÜŞMANIMDIR.