Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

--->: TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR!!!!
Alt 07.04.2008, 10:49   #11
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR!!!!

ben bu takımla gurur duyuyorum.....
dün tabiki üzüldük.....
ama bu yıl bir başlangıçtı diye düşünüyorum.......
teşekkürler bütün takım, teknik heyet ve yönetime..........
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.04.2008, 12:19   #12
özgühertaş
YASAKLI ÜYE

210 Mesajına 387 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 özgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz sein

BÜLENT HOCANIN DEDİGİ GİBİ BİZ BURALARA TESADÜFEN DEGİL BİRLİK VE BERABERLİKLE HEP BİRLİKTE OMUZ OMUZA VEREREK BÜYÜK BAŞKANIYLA EFSANA HOCASIYLA MANGAL GİBİ YÜREKLERİ OLAN OYUNCULARIYLA HEP BİRLİKTE KENETLENEREK BURALARA GELDİK BİZLERE BÖYLE MUTLULUKLARI YAŞATANLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.HER ŞEY BİTMEDİ
özgühertaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.04.2008, 12:32   #13
yiğidocan58
Acemi Yiğido

yiğidocan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 yiğidocan58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Başkan ve yönetim kuruluna,Bülent hoca ve tüm futbolcularımıza,Paf takımımıza sonsuz teşekkürler...

Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz,
Çünkü bu yol kutludur, gider Tanrı dağına.
Halbuki yoldaşını bırakıp dönenlerin,
Topu da değişilir bir sokak kaltağına.
yiğidocan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yiğidocan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR TEŞEKKÜRLER
Alt 10.04.2008, 07:41   #14
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 926 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch --->: TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR TEŞEKKÜRLER

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet teşekkürler SİVASSPOR teşekkürler Mecnun Başkan ve Yönetim teşekkürler Bülent hoca ve Yardımcıları teşekkürler SİVASSPORA canı gönülden destek veren Yiğidolar ve Yiğideler teşekkür ediyorum kendi adıma teşekkür ediyorum İstanbul SİVASSPOR Taraftar Derneği adına bizlere bu heyecanı bu sevinci yaşatanlara canı gönülden teşekkür ederiz yıllardır özlemini duyduğumuz süper lige çıkan ve üç sezondur mücadele ettiği bu ligde birinci sezonda herkesin bu takım düşer dediği düşmediği gibi güzel oyunuyla beğeni kazandığı ikinci sezona kötü başladığımızda işte SİVASSPOR bu kadar diyenler oldu ama sezon ortasında güzel bir çıkışla herkesi yanıltıp bu ligde kalıcı olduğunu gösterdi ve nitekim bu sezona yani üçüncü senemizde çok güzel bir hava yakalayan Başkanıyla – Yönetimiyle - Hocasıyla – Sporcusuyla – Malzemecisiyle – Alçak gönüllüğüyle hep ılımlı konuşan bir SİVASSPOR vardı tüm Türkiye’nin desteklediği Anadolu’nun Gururu olan Yiğido lakabı olan SİVASSPOR vardı evet Şampiyonluk çok zor zorunda ötesinde bunu bilerek mücadele ettik ve ediyoruz gerçek olan bir şey dağa varki dün buraları bile hayal edemeyen bizler bu heyecanı yaşadık ve onun içinki bu heyecanı bizlere yaşatan

TÜM SİVAS VE SİVASSPOR CAMİASINA TEŞEKÜR EDİYORUM
SON BEŞ MAÇTA YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ
YENSEDE YENİLSEDE ALKIŞLAMAK İSTİYORUZ

TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR

TEŞEKKÜRLER YİĞİDOLAR

ANADOLUNUN GURURU TEŞEKKÜRLER

SİVASSPOR CANIMIZ KIRMIZI BEYAZ KANIM

YİĞİDODUR NAMIMIZ DOĞUŞTAN SİVASLIYIZ
evet ben bu konu açılmış bilmeden açtığım bir konuydu keşke açmasaydım NEDEN AÇMASAYDIM birine hakeret etmek varsa anında 200 - 300 kişi yazı yazıyor kendi takımımıza bi teşekür etmek için sadece 2 kişi konu açan dağil 13 kişi ama burda olmadık bir konu olsaydı tartışma olsaydı herkez yazardı eminim saygılar SİVASSPOLU GARDAŞLAR TEŞEKÜRLER SİVASSPOR TEŞEKÜRLER
Alt 10.04.2008, 07:45   #15
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

canı gönülden teşekkürler sivasspor...

forumlardaki yorumları görünce gerçekten üzülüyorum...bu eleştirileri haketmiyır SİVASSPOR...
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR!!!!
Alt 10.04.2008, 07:55   #16
simyacı58
Acemi Yiğido

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 simyacı58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR!!!!

Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başta Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz ve Futbolcular olmak üzere Sivasspor üzerinde emeği geçmiş herkese Teşekkür ederim.

Çünkü lig başladığında futbol yorumcuları tarafından küme düşebilecekler arasında gösteriliyorduk,
Kendi web sitemizde yaptığımız anketlerde bile büyük bir çoğunluğumuz hedefmiz olarak yaklaşık 51 puan ve 7 ile 5ci sıralar arasında yer alacağımızı düşünüyorduk.

Ama neoldu takım MÜTHİŞ mücadele verdi, ilk yarı hep ilk 3 içinde idi, ilk yarıyı lider bitirerek tarih yazdı.
Sakatlıklar oldu en iyi oyuncularımız Sedat özellikle Balili'yi kaybettik, Petkoviç uzun süre oynayamadı onun dışında 2-3 hafta süren kısa sakatlıklarımız vardı hatta bir ara 8 eksikle sahaya çıktık. Buz üsünde -20 derecede top oynadık.
Ama hep ZİRVEDEYDİK.
Bu kolay bir iş değil. Takımımız yenildi ve bazı arkadaşlarımız kızgın. Çünkü Şampiyonluk zora girdi.
Ama umutmamalıyız ki bu takım bukadar olanaksızlıklara rağmen zirveden hiç uzaklaşmayarak bizim 28 hafta boyunca şampiyonluk hayali kurmamızı sağladı.
Teşekkürler SİVASSPOR!!!!
Çoğumuz şampiyonluk zora girdiği için üzülüyor. Ama takımımız zaten 28 hafta boyunca bizi heyecanlandırdığı için onlarla gurur duyuyorum. Görevlerini bence fazlasıyla yaptılar.
Daha 5 hafta var ve ben inanıyorum ki hala herşey bitmiş değil!.

TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER
=>Çünkü rakiplerimiz Fener, BJK, GS
=>Çünkü onlar bizden korkuyor.
=>Çünkü hedefimiz şampiyonluk.
=>Çünkü berabere kalınca herkes Sivas 1 puan aldı demiyor Sivas 2 puan kaybetti diyor.
BUNU BANA YAŞATTIĞI İÇİN SİVASSPORUN BAŞARISINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE BU TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM.

SAYGILARIMLA
arkadaşım teşekkürler umarın beşiktaş maçından sonra sivassporu eleştirenler bu yazıyı okurda utanır utanmayıbiliyorlarsa
simyacı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2008, 08:18   #17
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

katılıyorum her şeye rağmen süper bir sezon geçirdik.
Alt 10.04.2008, 08:48   #18
atababa111
Tecrübeli Yiğido

atababa111 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

148 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 atababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOKatababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alt 11.04.2008, 15:27   #19
Alişan
Tecrübeli Yiğido

Alişan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 Alişan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Daumen hoch -->: TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR!!!!

[QUOTE=Harput0658;346008]Başta Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz ve Futbolcular olmak üzere Sivasspor üzerinde emeği geçmiş herkese Teşekkür ederim.

Çünkü lig başladığında futbol yorumcuları tarafından küme düşebilecekler arasında gösteriliyorduk,
Kendi web sitemizde yaptığımız anketlerde bile büyük bir çoğunluğumuz hedefmiz olarak yaklaşık 51 puan ve 7 ile 5ci sıralar arasında yer alacağımızı düşünüyorduk.

Ama neoldu takım MÜTHİŞ mücadele verdi, ilk yarı hep ilk 3 içinde idi, ilk yarıyı lider bitirerek tarih yazdı.
Sakatlıklar oldu en iyi oyuncularımız Sedat özellikle Balili'yi kaybettik, Petkoviç uzun süre oynayamadı onun dışında 2-3 hafta süren kısa sakatlıklarımız vardı hatta bir ara 8 eksikle sahaya çıktık. Buz üsünde -20 derecede top oynadık.
Ama hep ZİRVEDEYDİK.
Bu kolay bir iş değil. Takımımız yenildi ve bazı arkadaşlarımız kızgın. Çünkü Şampiyonluk zora girdi.
Ama umutmamalıyız ki bu takım bukadar olanaksızlıklara rağmen zirveden hiç uzaklaşmayarak bizim 28 hafta boyunca şampiyonluk hayali kurmamızı sağladı.
Teşekkürler SİVASSPOR!!!!
Çoğumuz şampiyonluk zora girdiği için üzülüyor. Ama takımımız zaten 28 hafta boyunca bizi heyecanlandırdığı için onlarla gurur duyuyorum. Görevlerini bence fazlasıyla yaptılar.
Daha 5 hafta var ve ben inanıyorum ki hala herşey bitmiş değil!.

TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER
=>Çünkü rakiplerimiz Fener, BJK, GS
=>Çünkü onlar bizden korkuyor.
=>Çünkü hedefimiz şampiyonluk.
=>Çünkü berabere kalınca herkes Sivas 1 puan aldı demiyor Sivas 2 puan kaybetti diyor.
BUNU BANA YAŞATTIĞI İÇİN SİVASSPORUN BAŞARISINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE BU TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM.

SAYGILARIMLA

Çok güzel ve doğruları yazmışsın gardaş düşüncelerine eline sağlık şu yazdığın yazıda tek bir abartı tek bir haykırış göremiyorum işte benim gardaşlarım bunlar. İşte sivassporumuzun buraya kadar gelmesinin en büyük nedeni onlara inanmamız onların bize inanmaları iş başarının anahtarı inanmak başka diyecek birşey bulamıyorum "varsa sivasspor gerisi yoksa yalan"
Alişan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
bu takım sivaslıların gururudur.
Alt 25.04.2008, 22:02   #20
cücü baba
Tecrübeli Yiğido

cücü baba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

253 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 cücü baba BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart bu takım sivaslıların gururudur.

arkadaşlar belli bir yaş(40) gurubunun üzerindekiler,bende dahil 20 küsür sene geriye gitsek,sivasspor'umuz amatör kümede mücadele ediyordu ben ve benim gibi sivasspora gönül veren yiğidolar örneğin bir malatyayı,bir siirtjetpayı,veya vansporu,gıpta ile takip ederken tarif edemediğimiz bir mahsunluk ve hüzün yaşıyorduk,bu günleri hayel dahi edemiyorduk avunuyorduk,elveda 3.lig,merhaba 2.lig,bekle süperlig,3.ligde,2.ligde çektiğimiz sıkıntılar hala dün gibi aklımda şu anda hala kendimi rüyada gibi hissediyorum ve bu takımı avuçlarım patlarcasına alkışlıyorum bu takımı bu günlere getirenlerden ALLAH razı olsun.
şimdi lig bitiyor çeşitli senayolar üretiliyor bundan sonra ligdeki sıralamamızın hiç önemi yok BİZ ZATEN ŞAMPİYONUZ.
eski bir sivasspor amatör takımının futbolcusu olarak ONURLUYUM GURURLUYUM.