Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Anketler

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Seçenekler Arama Stil

--->: Taraftar sizce nasıl...?
Alt 09.10.2008, 23:51   #31
merkez-apo
Yiğido

merkez-apo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 128 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 merkez-apo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Taraftar sizce nasıl...?

Biliyorum Bende Yeniçeriyim ama açıklamk istemiyorum....

Yeniçeriler
merkez-apo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2008, 23:53   #32
metincetin58
Tecrübeli Yiğido

metincetin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 metincetin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
merkez-apo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biliyorum Bende Yeniçeriyim ama açıklamk istemiyorum....
tamam saol açıklamak istemezsiz senin fikrin ama staddaki taraftarada çamur atmaya hakkın yok .......yokgfb yok bjk li diye
Asla Vazgeçmeyiz Sivasım Senden
metincetin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2008, 12:27   #33
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
metincetin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tamam saol açıklamak istemezsiz senin fikrin ama staddaki taraftarada çamur atmaya hakkın yok .......yokgfb yok bjk li diye
kardeş sen hiç yeniçerilerle maç izlememişin anlaşıldı.hadi izlemedin hiç duymadın mı isimlerini,hadi bu kadar olur diyorum duymadığını kabul ediyorum,onların çamur atmadığını burdan damı okumadın.Nedense gerçekleri söyleyenler genelde çamur atanlar sınıfında mahkumlardır.hala taraftar kelimesini telafuz etmeni şaşkınlıkla okuyorum.Taraftar dediğin kim?Stadda bana taraftar gösterebilirmisin?Yiğidogençli k mi bir kez aralarında maç izledim.İçleri 0-7 yaş grubuyla doluydu.Kaç kez hangi deplasmana otobüs kaldırdılar.Hangi ses getiren işi yaptılar.Eğer çamur atmayın taraftar dediğin onlarsa kimse onlara çamur atmıyor gerçekleri söylüyor.Abartalım mı yani onlara daha büyük bir zarar mı verelim.Harikasınız muhteşemsiniz sizinle gurur duyuyoruz.Bu ne muazzam bir gruptur ki kulakları sağır edercesine onlarca kareografiyi ,onlarca besteyi kusursuz yapıyorsunuz mu diyelim.

peki şimdi geriye kim kaldı diğer stadı dolduran kişiler.Bir kişi takımını neden desteklemez neden bağırmaz.Çünkü onunla sevinip onunla üzülmediğinden.Yenildiğinde teselliyi ikinci takımından bulduğundan.Çünkü stadda sivas maçı izleyip kulağında radyo ikinci takımının maçını dinlediğinden.madem bilmiyorsunuz sukut ikrardandır deyip kabul edin.

yok yeniçeriler neden yok artık diye luzumsuz sorular ile insanları sıkıştırdığınızı zannetmeyin.sen hiç duydun mu efsanelerin tarih sayfalarından kalktığını?duyamazsın efsaneler bitmez.sadece açığa çıkmak için uygun zamanı beklerler.Şimdi onlar dışardan gülüyorlar.Biz çekildik emziksiz bebeğe döndü seyirci diye.

Benim gözümde o stada gelip takımına destek vermeyip oturan kişi (zaruri mazereti yoksa) bir seyircidir asla taraftar olamaz.ve SİVASSPOR lu dahi değildir.Neidüğü belirsizdir.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2008, 13:04   #34
metincetin58
Tecrübeli Yiğido

neidüğü belirsiz boş yere para verip stada gelmez güzel kardeşim yeniçerilere gelince şimdiki taraftara merkez apo arkadaşım diyorki gfb li bjk li gs li diyo adamın işi gücü yok sivas ın maçınımı izlemeye geliyo çok iyi biliyosanız niye bıraktınız niye kapandınız siz kulakları sağır edercesinemitezahurat yapıyodunuz öyle yazmışında daha iyisini yapana kadar en iyisi bu yapan varsa çıksın yapsın tutan yok güzel kardeşim çıkın yapın o zaman bende memnun olurum
Alt 10.10.2008, 13:14   #35
furkancfc
Tecrübeli Yiğido

furkancfc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

414 Mesajına 689 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 furkancfc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
neidüğü belirsiz boş yere para verip stada gelmez güzel kardeşim yeniçerilere gelince şimdiki taraftara merkez apo arkadaşım diyorki gfb li bjk li gs li diyo adamın işi gücü yok sivas ın maçınımı izlemeye geliyo çok iyi biliyosanız niye bıraktınız niye kapandınız siz kulakları sağır edercesinemitezahurat yapıyodunuz öyle yazmışında daha iyisini yapana kadar en iyisi bu yapan varsa çıksın yapsın tutan yok güzel kardeşim çıkın yapın o zaman bende memnun olurum

haklısın be abi çıksın yapsınlar daha iyisini
furkancfc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2008, 13:19   #36
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
"neidüğü belirsiz boş yere para verip stada gelmez güzel kardeşim"

bazılar sivas maçına geliyor aynı anda oynanan bir maçı radyodan dinliyor.bu kişi ne oluyor?

"yeniçerilere gelince şimdiki taraftara merkez apo arkadaşım diyorki gfb li bjk li gs li diyo"

öyle demesinin sebebi sizinle onun taraftar anlayışlarının farklı olması.Biz herkese taraftar demeyiz.Eşşek derviş olmaz su çekmekle tekkeye,deve hacı olmaz gitmekle mekkeye demişler.Her maça giden taraftar olsaydıııı....

"çok iyi biliyosanız niye bıraktınız niye kapandınız siz kulakları sağır edercesinemitezahurat yapıyodunuz öyle yazmışında"

Evet yeniçeriler 4 eylülde bu işi en iyi yapanlardı.Ayrıca yazımdaki ince nükteyi anlamadınız galiba ki hala neden kapattınız diyorsun...youtubeye bir giriver sana zahmet ordan arayarak yeniçerilerin manisa maçındaki kısa videosunu bir izleyiver.birazda olsa gerçeklere dayalı fikir sahibi olursunuz.

"daha iyisini yapana kadar en iyisi bu yapan varsa çıksın yapsın tutan yok güzel kardeşim çıkın yapın o zaman bende memnun olurum"

Bırakın devam etsin isteyen istediği yolda.Taklitler asıllarını yaşatır.Bir şeye iyi demek için tutulur yanının olması lazım.
Alt 10.10.2008, 13:20   #37
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
furkancfc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
haklısın be abi çıksın yapsınlar daha iyisini
aslanım seni de gördük.sen bizim nasıl çalıştığımızı yakinen bilirsin.aslında sana cevap bile vermemde bir ara lafdada kalsa desteğini gördük.
Alt 10.10.2008, 13:25   #38
metincetin58
Tecrübeli Yiğido

bak hala ben ne diyorum sen ne diyosun bi şeye iyi demek için tutulur bi r yanı olması lazım diyosun ....güzel kardeşim sizi tutan yok manisa maçını söleme bana geçmişe mazi derler tutan varmı sizi çıkın daha iyisini yapın bu seyirciyle en iyisi bu o kadar iyi idiniz nerdesiniz arkadaşım çıkınsana sizin yaptığınızın tutulur yanı olsun
Alt 10.10.2008, 13:52   #39
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein

Abdullah abi Ve Yener Abi YeniÇeri Bir Ruhtur İnkar Edilemez Bu ruhu Bilmeyen Bilmez Bilen Bilir.Burda yapılan yorumlarda Biri çıkar kötü bir şey Söyler Ortam karışır Lütfen Burda konuşmayalım.YeniÇerileri Bilen Biliyor bu Konu Lütfen kapansın Apo abi özellikle senden Rica EDİYORUM...!

YigidoGençlik Bir Şehir Toplulugudur İNkAR edilemez Hiç Bir Deplasmanda Ne istanbul tayfası vardı nede Sivas Ne de Başka biryer göremedik Bir Türlü.

Efsane Bir Gün Geri Dönecek Çocuklar Ortamdan çekilecek.

YeniÇeriler
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2008, 14:13   #40
metincetin58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
lise!mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abdullah abi Ve Yener Abi YeniÇeri Bir Ruhtur İnkar Edilemez Bu ruhu Bilmeyen Bilmez Bilen Bilir.Burda yapılan yorumlarda Biri çıkar kötü bir şey Söyler Ortam karışır Lütfen Burda konuşmayalım.YeniÇerileri Bilen Biliyor bu Konu Lütfen kapansın Apo abi özellikle senden Rica EDİYORUM...!

YigidoGençlik Bir Şehir Toplulugudur İNkAR edilemez Hiç Bir Deplasmanda Ne istanbul tayfası vardı nede Sivas Ne de Başka biryer göremedik Bir Türlü.

Efsane Bir Gün Geri Dönecek Çocuklar Ortamdan çekilecek.

YeniÇeriler

muhteşemsin huzuru bozdum o benim ....huzuru bozduğum yorumlarımdanda belli oluyo yeniçerileri bilen tabi biliyo kim neden kapandığınıda çok iyi biliyo