TOKAT GİBİ AÇIKLAMA !!!
Başkan Otyakmaz "Benim Fenerbahçe’de çok sevdiğim dostlarım var. Ancak, şu anda Fenerbahçe’yi değil Sivasspor’u düşünmek zorundayım, çünkü neticede Sivaslıyım, Sivasspor başkanıyım"dedi.
Sivasspor kulübü başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivaslı olupta başka takımı destekleyenlere “tokat gibi” bir açıklama yaptı. Fenerbahçe kulübüne yakınlığıyla bilinen ve Sivasspor’a yönetici olmadan önce Fenerbahçe kulübüyle yakın ilişkiler içerisinde olan Otyakmaz “Artık Fenerbahçe bizim rakibimiz, diğer takımlar bana ne kadar mesafede ise onlarda o kadar mesafede” dedi.
Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı yenmesine değil, Sivasspor’un Ankragücü’nü yenmesine çok sevindiğinin altını çizen Başkan Mecnun Otyakmaz “Sivasspor sevgisi ve menfaatlerinin başladığı yerde her şey biter!
Benim Fenerbahçe’de çok sevdiğim dostlarım var. Ancak, şu anda Fenerbahçe’yi değil Sivasspor’u düşünmek zorundayım, çünkü neticede Sivaslıyım, Sivasspor başkanıyım” şeklinde konuştu. Ligin ikinci yarısı içinde düşüncelerini belirten Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Teknik Direktör Bülent Uygun’un vereceği rapor doğrultusunda transfer yaparak daha güçlü bir Sivasspor’la ligin ikinci yarısına başlayacaklarını sözlerine ekledi.
|