Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 08.03.2007, 12:42   #61
1967_CLuB_MuRaT
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLuB_MuRaT Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bütün yazıları okudum.Tartışma öyle bir boyuta gelmişki.Ben sadece şunu söylemek istiyorum.BIRAKIN HERKES İSTEDİĞİ TAKIMI TUTSUN.İSTEYEN YAŞADIĞI YERİN TAKIMINI İSTEYEN DOĞDUĞU YERİN TAKIMINI TUTSUN.Gerçekten gönülden Sivassporu sevenler bu takımı tutsun .2Takım tutanlar değil.Sivasta bile var bunlar.Sivasta yaşadığı halde Galatasarayı Fenerbahçeyi Beşiktaşı halen tutku ile tutup Sivassporun üstünde gören insanlar yokmu?Bu sebebten bu tür polemikler hiçbir zaman bitmez.Sivaslı diye Sivassporu illa tutacak diye bir kaide yok.Türkiyenin heryerinde bu tür polemikler ve problemler var.Bundan daha 3 sezon önce bu tür polemikler aklımızda değildi.Sebeb ise belli Sivasspor bir Alt kümede idi.Ama şimdi bunları tartışıyoruz.İnanın Sivasspor bu ligin köklü takımı olunca bunu yine tartışacağız.Bu sebebten HERKES GÖNLÜNDEN HANGİ TAKIM GEÇİYORSA ONU TUTSUN.

Eywaallah ReiSS!!!SİVASLI OLUNMAZ!!!SİVASLI DOĞULUR!!!
1967_CLuB_MuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 08.03.2007, 13:56   #62
ademgoze
Usta Yiğido

ademgoze - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

215 Mesajına 367 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 925 ademgoze isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

bende istanbulda yaşıyorum doguma büyüme sivassporu bilmezken gs tutuyordum ama sivasspor ikinci lige çıkınca sivassporu tutuyorum o günden beri benim için her zaman sivasspor mantıklı düşününcede akla öyle gelmesi lazım insan memleketinin takımını niye tutmasın ki gururduymasın ki ben sivassporu tutmakla gururduyuyorum.her şey yalan sivaslı olmamız gerçek...
ademgoze isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2007, 12:18   #63
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1014 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Akşam macı TRT 1 den tekrar izledim fener türübünlerini gösteriyordu ara sıra fenerliler cekirdek citleyerek izliyorlardı. Sivastan giden taraftarada stad dışında gururla bizde sivaslıyız demişler(FENERLİLER). Bu olaylar pek yaşanmaz sevildiğimizi bilelim insanları fazla üzmüyelim(ÜÇÜNÇÜ KUŞAK) zamanla başarı geldkce taraftar SİVASSPOR UMUZU canı gönülden destekliyecektir. Şu bir gercekki üç büyük takımı tutan sivaslılar kombine biletlerini sezon öncesi almışlar. Ya maçlara gitmeyip türübünleri boş bırakacak, yada türübünde sezsizce cekirdek çitleyip mac izleyecek. SİVASSPOR GOL ATINCA VE GOL YİYİNCE O SİVASLI HEMŞERİLERİM TÜRÜBÜNDEKİ HALLERİNİ ÇOK MERAK EDİYOM.
Alt 09.03.2007, 13:53   #64
aslansivasli
Yiğido

aslansivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 aslansivasli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
keşke herkez senin gibi açık yürekli olsa tebrikler kardeş imza+ Recep YÜKSEL
saol Recep abi. her ne kadar tepki alsamda ben bunu heryerde dile getircem. Bana sen giit cimbomu destekle 2.takım die bir şey yok diyenler daha iki güne kadar cimbomlu,fenerli,yada beşiktaşlıydı. şimdi mi sivassporlu oldular. önceden nerdeydilerr
Alt 09.03.2007, 14:03   #65
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

haklısın aslan sivaslı böyle söyleyenlerin içinde kesin fb gs yada bjk vardır bunu unutma herkes istediği takımı tutar ben hep sivassporluydum hepde öyle kalıcam
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2007, 14:07   #66
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaşlar herşeyi bir kenara bırakalım iki sene önce 2. ligdeyken yine şükrü Saraçoğlu Stadındaki maçımızda 25 bin kişiye oynamıştık ancak bir hafta önce aynı statta ne kadar seyircimiz vardı gerisini siz düşünün...Herkesin bunu oturup düşünmesi lazım.Evet ben de beşiktaşa sempatim var ancak bu benim sivasspor maçında beşiktaşı desteklememi gerektirmiyor.
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 09.03.2007, 14:26   #67
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 919 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Standart --->: -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
kasko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar herşeyi bir kenara bırakalım iki sene önce 2. ligdeyken yine şükrü Saraçoğlu Stadındaki maçımızda 25 bin kişiye oynamıştık ancak bir hafta önce aynı statta ne kadar seyircimiz vardı gerisini siz düşünün...Herkesin bunu oturup düşünmesi lazım.Evet ben de beşiktaşa sempatim var ancak bu benim sivasspor maçında beşiktaşı desteklememi gerektirmiyor.

KARDEŞ ÖNCELİKLE 2 LİGDEYKEN

1 -TARFATAR YENECEK UMUUYU GELİYORDU

2 - BİLETLER 27 YTL DEĞİLDİ

3 - ŞİFRELİ YADA ŞİFRESİZ TV VERMİYORDU

4 - TARAFTARLAR BU KADAR KAVGA ETMİYORDU
---(BİR HAFTA ÖNCE FENER TRÜBÜNÜ OLAYI)

5 - NE DE OLSA 2500 KİŞİ GİDER BANA GEREK YOK MANTIĞI

BUNLAR BAZILARI SAYGILAR
Alt 09.03.2007, 21:22   #68
YaGmUr_58
Acemi Yiğido

YaGmUr_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 YaGmUr_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KARDEŞ ÖNCELİKLE 2 LİGDEYKEN

1 -TARFATAR YENECEK UMUUYU GELİYORDU

2 - BİLETLER 27 YTL DEĞİLDİ

3 - ŞİFRELİ YADA ŞİFRESİZ TV VERMİYORDU

4 - TARAFTARLAR BU KADAR KAVGA ETMİYORDU
---(BİR HAFTA ÖNCE FENER TRÜBÜNÜ OLAYI)

5 - NE DE OLSA 2500 KİŞİ GİDER BANA GEREK YOK MANTIĞI

BUNLAR BAZILARI SAYGILAR

RESMİ GAZETE'DE YAYINLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİREN, 1967 SAYILI PİŞMANLIK YASASI'YLA BİZANS TARAFTARLARINA MAHSUS OLARAK SON DEFA SİVASSPORLU OLABİLMELERİ İMKANI SAĞLANMIŞTIR...

BAŞVURULAR DÖNME SAYILMAYIP,ÖZ BE ÖZ SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK KİMLİK KARTLARI ÇIKARILACAKTIR.YASADAN FAYDALANMAK İSTEYEN TÜM BİZANS TARAFTARINA ASAGIDA BELİRTİLEN TÜM ŞARTLARI VE YANLARINDA GETİRMELERİ GEREKEN EVRAKLA BİRLİKTE SİVASSPOR KLUP BINASI'na BAŞVURMALARI ÖNEMLE DUYRULUR.TALEBİN BEKLENENDEN YUKSEK OLMASI DURUMUNDA İSE,SON BASVURU TARIHINE KADAR EN YAKIN SİVASSPOR TARAFTARINA YAPACAKLARI MÜRACAATLARDA DEĞERLENDİRMEYE ALINACAKTIR.

MAĞDUR BİZANS TARAFTARININ PİŞMANLIK YASASINDAN YARARLANABİLMELERİ İÇİN GEREKEN EVRAK VE YERINE GETIRILMELERİ İSTENEN ŞARTLAR AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR,,,,,,;

a)NOTERDEN TASTİKLİ nufus cüzdanı sureti
b)MUHTARDAN İKAMERGAH SENEDİ.
c)SİVASSPOR FORMASIYLA ÇEKİLMİŞ 16 ADET VESİKALIK,2 ADET BOY RESMİ
d)CUMHURİYET BAŞSAVCILIGINA HOLIGAN OLMADIGINA DAİR SABIKA KAYDI.
E)SİVASSPOR MARŞI EZBERE BİLMEK
F)İKİ CUMA NAMAZI TÖVBE İSTİĞFAR ÇEKİLEREK TESBİH NAMAZI KILINACAK,1967 KERE ŞÜKÜR EDİLECEK.

MÜFTÜLÜKTEN TEMİN EDİLECEK İMAMLAR EŞLİĞİNDE TARİHİ MEYDAN HAMAMINDA 40 TAS SU DÖKÜLÜP TÖVBEKAR OLUNACAK...ŞAHİT OLAN İMAMLARLA BİRLİKTE MÜRACAATLAR YAPILACAKTIR..!

SİVASLIYSAN ÖVÜN DEĞİLSEN İTAAT ET

DENEYİNSENE
YaGmUr_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2007, 21:28   #69
67_DERNEK_SAKİN
Yeni Yiğido

67_DERNEK_SAKİN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 67_DERNEK_SAKİN ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Lächeln -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Bölünmemizin sebebi abdessiz arkadaslar geliyor maca sonra kaybediyoruz
tabi bu bir saka ama bole iyi bence
67_DERNEK_SAKİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 09.03.2007, 22:58   #70
üsküdar_58
Acemi Yiğido

üsküdar_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 673 üsküdar_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Daumen hoch --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
hakandemirezen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
NEDEN BÖLÜNDÜK? SEBEB BELLİ SİVASTA YAŞAYANLAR İST DA YAŞAYANLAR.
BİZLERİ BAŞKA TAKIMI TUTMAKLA SUÇLAYANLAR SİZDE DELİKANLICA SÖYLEYİN TUTUĞUNUZ DİĞER TAKIMLARINIZI.KLAVYEDEN YAZMAK NE KADAR KOLAY DİMİ BEN SİVASSPORLUYUM ANTİ İSTANBUL BARİ BUMAÇTA DELİ KANLI OLUNDA SİVASI TUTUN DİYENLER.4 EYLÜLDEKİ MAÇLARDA NEDEN DİLE GETİRMESSİNİZ FB ŞAPKASI GİYENLERİ GS ATKISI GİYENLERİ BJK FORMASI GİYENLERİ?İST DA YAŞASAKTA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ASLIMIZI BİLİYORUZ ASLIMIZI YİTİRMEDİK.İŞTE BU SÖYLEMLER TRÜBÜNDEKİ BÖLÜNMELERE YOL AÇIYOR.TÜM AÇIK YÜREKLİLİĞİMLE BEN SÖYLÜYORUM İST DOĞDUM İST DA BÜYÜDÜM TABİKİ TUTMAM GEREKEN BİR TAKIM OLACAKTI BEN TAKIM TUTMAYA 2 SENE ÖNCE BAŞLAMADIM 30 YILDIR TUTUYORUM O ZAMAN NERDEN BİLİRİM BEN SİVASSPORUN VARLIĞINI TUTTUK BİR TAKIM. SİVAS NASIL ORDAYAŞAYANLAR İÇİN BİR TUTKUYSA BURDA TUTTUĞUM TAKIMDA BENİM İÇİN BİR TUTKU OLDU SÖKÜP ATMAK KOLAYMI?BİZLER BURDA TUTTUK DİĞER TAKIMLARI YA SİVASTA YAŞAYANLAR SİZLER NEDEN DİĞER BİR TAKIMI TUTTUNUZ TUTMADIM DİYEN YALAN KONUŞUR.HALENDE TUTUYORSUNUZ GELİN BIRAKALIM BU İST SİVAS MUHABBETİNİ KALPLERİMİZ SİVAS İÇİN ATSIN SİVASIN BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM BİRBİRİMİZİ RENCİDE ETMİYELİM KÜSTÜRMEYELİM.BIRAKIN İNSANLARIN 2.TAKIMI OLSUN VARSIN ELEŞTİRMEYELİM SİVASIN MAÇINA GELİP DESTEKLİYORSA BU YETSİN BİZE.BU GÜN KLÜBÜMÜZÜN BAŞKANI BİLE DAHA ÖNCEDEN BAŞKA BİR KLÜBÜN YÖNETİM KURULU ÜYESİYDİ YANİ BUNLAR OLAĞAN ŞEYLER.
sağolasın sanki içimdekileri dökmüşşün bu konuyu açtıgına çok sevindim yani bana diyecek bişey bırakmamışsın ayrıca ben üç takım tutuyorum
sivas spor
beşiktaş
üsküdar onadolu
kimse beni yargılayamaz istedigim takımı tutarım
istanbulda dogduk büyüdük ama aslımızı unutmadık.