Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyo
Alt 26.11.2007, 13:43   #5
ertuqrul
Yeni Yiğido

ertuqrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 ertuqrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyo

Alıntı:
mesut_tncsvs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
emre sana ne kadar hak versem azdır kardeşim geçen bursa maçında sivastaydım allah aşkına kaç kişinin üstünde orjinal ürün vardı

bu takım ligden düştükten sonra kıymetini anlarlarsa şaşma.eğer burdayken takımımıza tam destek vermiyorsak yazıklar olsun hanginizin elinde orjinal sivasspor ürünü var yav alma kardeşim alma korsan alıcağına hiç alma yazıklar olsun sizin gibi sivassporluya. bunun altından kalkacakmısın korsana destek çıkmakla

hadi yabancı ülkenin olsa al ona karışmam ama bu bizim takımımız zamanı geç olmadan destek olmalıyız.

evt emreye yine hak veriyorum hiçbir şirket doğru düzgün destek vermiyor.reklam yapmaya gelince bir numaralar ama taraftarlara destekleyen yok lafta destekliyoruz.

ve sivastakiler zamanı geldiğinde anlıyıcaklar biz istanbulda nsl her maça gitmeye çabalıyorsak sizde gidin fakat eğer çekirdek alıp gidicekseniz bir zahmet dijitürkün yolunu tutun orda daha ucuz boşyere fazla para vermenize gerek yok

aynen buna katılıorum.ben orjınal almak ıcın nelerden vazqecıorum ya aynı fıyat maqazada 5 ytl atkı.orjınal atkının fıyatıda 5 ytl.ben param ozele deqıl sıvasspora gıtsın dıe herseyı orjınal alıorum ya.herkes bıraz duyarlı olsun kardesım.bu sehır bızım bu takım bızım desteklemek bıze duser